" />

Apps

Thuisarts.nl

   
Logo Thuisarts  

De Thuisarts.nl app is dé app voor betrouwbare informatie over uw ziekte en gezondheid. Daarnaast ondersteunt deze app u voor, tijdens en na uw huisartsenbezoek.

AppleAndroid


Moet ik naar de dokter?

 Logo Moet ik naar de dokter?

  Met de app Moet ik naar de dokter? kunnen mensen zelf beoordelen óf en zo ja, wanneer het nodig is om een huisarts te raadplegen. De app geeft aan wat men zelf kan doen om de klachten te verlichten en in welke gevallen men alsnog de dokter moet bellen. De app toont direct de gegevens van uw eigen huisarts of dichtstbijzijnde huisartsenpost.

AppleAndroid


 Zeker op reis

 Logo Zeker op reis - goed  

Met de Zeker op Reis App hebt u altijd en overal de belangrijkste (medische) gegevens bij de hand. Noodnummers, medicatie- en vaccinatieoverzicht, landeninformatie, reiswoordenboek en praktische tips voor op reis zijn geïntegreerd in de Zeker op Reis App.

AppleAndroid


KopieID app

 KopieID logo  

Met de KopieID App beschermt u uw identiteitsgegevens. Maak met KopieID zelf een veilige kopie van uw Identiteitskaart, Paspoort of Rijbewijs.

AppleAndroid


Fello - Familieplanner voor mantelzorg

Logo Fello  

Met Fello kunt u een agenda delen. Iedere deelnemer kan een afspraak plannen en wijzigen. Daarnaast kan in de app worden aangegeven wie er bij een afspraak meegaat. Voor meer informatie, zie de website: https://getfello.com

AppleAndroid