" />

Algemeen

Belangrijke mededelingen: zie Home.


Bij Huisartsenpraktijk Statenkwartier staat de patiënt centraal en zijn we gericht op persoonlijke aandacht en kwaliteit. Een van onze belangrijke items is preventie. De praktijkondersteuner verricht heel veel preventieve taken. Vanwege het feit dat wij meerdere talen spreken hebben wij ook veel expats in de praktijk.

NHG-geaccrediteerd

Wij zijn een NHG-geaccrediteerde praktijk. Dit houdt in dat de praktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen en voorwaarden die door het Nederlands Huisartsgenootschap gesteld worden. Dit keurmerk houdt in dat we actief bezig zijn met kwaliteitsverbetering, patiënttevredenheid en verbetering van de organisatie.

Reizigersvaccinatie

De praktijk is erkend als instelling voor reizigersvaccinatie. Wij zijn bevoegd om alle vaccinaties te geven, inclusief gele koorts. Dit is niet beperkt tot onze eigen patiënten, maar ook patiënten uit andere praktijken zijn welkom. Meer informatie vindt u op de pagina Reizigersvaccinaties

Samenwerkingsverband Gezond in het Statenkwartier

Bij de behandeling van veel aandoeningen zijn steeds vaker verschillende zorgverleners betrokken. Zo werken wij bijvoorbeeld nauw samen met de fysiotherapeut, apotheek, diëtist en psycholoog. Als huisartsenpraktijk zijn wij aangesloten bij het samenwerkingsverband Gezond in het Statenkwartier. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Samenwerkingsverband Gezond in het Statenkwartier.

Praktijkfolder

Voor een overzicht van de belangrijkste praktijkinformatie kunt u onze praktijkfolder (locatie Eisenhowerlaan) downloaden. Voor overige informatie zie ook Veelgestelde vragen.