" />

Afhaalkluis Apotheek van Greuningen

Afhaalkluis Van Greuningen

Het is vanaf nu mogelijk om uw herhaalrecepten van Apotheek van Greuningen op te halen bij de 24-uurs afhaalkluis bij onze praktijk. Om gebruik te maken van de kluisservice, dient u zich eerst aan te melden. Hieronder volgt meer informatie. 

Kluisservice

Via de kluisservice kunt u voortaan uw herhaalrecepten bij de kluis afhalen. De kluis is geplaatst aan de zijkant van Huisartsenpraktijk Statenkwartier, aan de Eisenhowerlaan. De kluis is 24 uur per dag bereikbaar.

De kluis wordt op doordeweekse dagen tweemaal per dag gevuld. Hierbij dient u er wel rekening mee te houden dat het 1 à 2 werkdagen kan duren voordat de medicijnen in de kluis worden geplaatst.

De medicijnen blijven 2 werkdagen voor u in de kluis staan. Mocht u uw bestelling niet binnen deze periode ophalen, dan wordt de medicatie weer uit de kluis gehaald. U kunt uw medicijnen dan alsnog bij de apotheek ophalen.

Voor wie?

De kluisservice is uitsluitend voor patiënten van Huisartsenpraktijk Statenkwartier die ook ingeschreven zijn bij Apotheek van Greuningen.

Welke medicatie?

De kluisservice is met name bedoeld voor herhaalrecepten. De volgende medicatie gaat niet in de kluis:

  • Wanneer het voor u een nieuw medicijn betreft, ‘eerste uitgifte’.
  • Wanneer het om geneesmiddelen gaat die vallen onder de opiumwet.
  • Wanneer het om geneesmiddelen gaat die in de koelkast bewaard moeten worden, of waar andere speciale voorzorgsmaatregelen voor zijn.

E-mail ter bevestiging

Zodra de medicijnen voor u klaar staan in de kluis, ontvangt u een e-mail met een QR-code en cijfercode. Met één van beide codes kunt u zich aanmelden bij de kluis. Na invoeren van de code, opent de juiste locker automatisch. Nadat de medicijnen eruit zijn gehaald, dient u de lockerdeur weer goed te sluiten.

Indien de medicijnen niet bij de kluis kunnen worden afgehaald, wordt dit ook vermeld in de e-mail.

Betaling

Wanneer uw bestelling niet (geheel) vergoed wordt, dan kunt u bij de kluis uitsluitend per pin betalen. Dus niet contant of met creditcard. U krijgt hierover bericht, voordat de bestelling in de kluis wordt geplaatst.

Aanmelden

Aanmelden kan op de volgende manieren:

  • Persoonlijk bij de balie in de apotheek
  • Via het aanmeldformulier; dit formulier kunt u afgeven bij de apotheek of huisartsenpraktijk.

Meer informatie of vragen?

Voor vragen kunt u terecht bij Apotheek Van Greuningen:

Adres:  Statenlaan 40
  2582 GN Den Haag
T: (070) 3551343
E: info@apotheekvangreuningen.nl